Librarian+Student


Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia

Ini kisah seorang Librarian dan seorang student. Seorang student datang berjumpa dengan Librarian dan terpandang gambar convocation Librarian tersebut di desktop lalu bertanya:


Student: Wahh Miss, ini gambar miss ke, dulu study kat mane?

Librarian: A’ah, dulu study kat UiTM.

Student: La habis tu kenapa miss kerja kat sini??

Librarian: (Terpaku sekejap, apa awak ingat kerja Librarian ni level SPM ker??)


MOOD: HAMPEH~~~


26 comments:

sifu im said...

klu ak x ksah keje kt ne..penting gaji mashuk dan x tertunggak..haha

Fathiah Hamim said...

haha banyak pulak soal

Cik Bambam said...

hahahahah.. sian.. dia x tau tuh.. librarian pon ada ambil PHD taw.. :)

Ct Aja said...

@sifu im

sya lagi tak kisah, kalau boleh nak jual kat psr malam je, lagi masyukk.hi3...

Ct Aja said...

@Fathiah Hamim

itula soalan tak masuk akal..

Ct Aja said...

@Cik Bambam

hi2, diorang cuma terpengaruh ingat librarian zaman sek2 dlu jek...

Miz Novexx said...

macam paparazzi pulak student tu..

Ct Aja said...

@Miz Novexx

huhuhu.. ini mamarazzi..

khaifaiz said...

yg penting halal... tak keje tak bersuap nok

Ct Aja said...

@khaifaiz

tau takpe, janji masyukkkk...

fa-in said...

eh,jgn main2..librarian skrg educated kan.
ish2 student2.. :)

Tukang Karut said...

huhu... aku rasa aku pun sama macam student tu kot...

Ct Aja said...

@fa-in

hi3, ermmmmm ape boleh buat...

Ct Aja said...

@Tukang Karut

hahaha...oitt, ni bukan lib sek rendah tau...ahahahah..

dill said...

diorang tak tau ade master in library science ke hape?

ignorant brats. ops

dill.

Izzlorna said...

ehehe...plg koman pun librarian ni ada dip...yg smbg wat master pun ada juga...
yg ptg kj halal n gaji masyuukkkk even kj ape sekalipun ;p

Ct Aja said...

@dill

hi3, diorang tak tahu 2, sbb 2 diorang confuse..

Ct Aja said...

@Izzlorna

setuju..janji cukop bulan masyukkk..hi3

Belalang Hijau said...

keje jugak dari x keje kan...ngee

zati embong said...

jat jd kerani pun x ksah kalau gj mahal.haha aci?

Ct Aja said...

@Belalang Hijau

betul2, dari menganggur baik kerja..

Ct Aja said...

@zati embong

aci, kerja pape pon tak kisah jnji dpt menampung hidup...hi3

Far8 budak baik said...

hahahaha..entah2 dy saje
part time kat situ kot..
hak3..skrg cuci tandas pun
ijazah kot..
=)

fadh leyanie said...

ini kes memandang rendah ni...sabor je la..

Ct Aja said...

@Far8 budak baik

Berul2, skang orang da tak memilih sangt, janji halal n masyukk..

Ct Aja said...

@fadh leyanie

hi3, memandang rendah pada tuannya yg dah sedia rendah..ki3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...