Best ke Berpeluk Tempat Awam??

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Ini kisah semalam, wah lebatnya hujan balik kerja semalam, habis basah kuyup… Naik train lagi la sejuk… tapi adeiiii sakit mata tengok pasangan-pasangan duk berpeluk, pegang tangan, cium dahi, cium pipi… Sejuk sangat ke, tiangkan banyak kat dalam train tu, peluk tiang sudahlah. Agak-agaknya nyelakan diorang ni dah kahwin ke belum ye… Tapi kalau dah kahwin pun perlu ke kat tempat orang ramai camtu??


Yang kakak ni lagi kecian duk lentok kepala sambil dipeluk Si Lelaki, sampai KLCC agaknya sebab ramai yang naik dia pun segan so angkatla kepala, tapi Si Lelaki ni tonyoh kepala dia suh lentok tak nak bagi bangun, banyak kali Si perempuan ni cuba tapi Si lelaki ni tak bagi, ermmmm saya ingat nak tolong tonyoh sekali tapi jauh la plak…hahahahahaahaha…


Ermmm suka hati la nak buat apa pun, tapi tak yah la depan umum, tak pasal-pasal saya pon boleh dosa, ehhh kamu pun boleh dosa jugak sebab buat orang lain mengata..HORMATILAH BULAN RAMADHAN..


**Kurus Poso Ambo**

33 comments:

Scya Lollita said...

wuu , nafsu deme tinggi langit tuh , klo disokong setan lg trok kot -.-

dill said...

Allah, semalam pun ramai je buat mcm tu. bulan ramadhan ke bulan lain ke, same je semuanye. tak reti nak hormat orang lain. rase nak ketuk2 je

dill.

Aisyah Aina said...

kalau bulan ramadhan pon tak tau malu buat macam tu...apatah lg bulan2 yang lain kan....

H.J said...

apesal laki tu paksa2 plak?aha

Ct Aja said...

@Scya Lollita

setan dah kene ikat, itu nafsu sendiri tu...

Ct Aja said...

@dill

Hi3, tula sakit mata nengok..

Ct Aja said...

@Aisyah Aina

A'ah ade kemungkinan gak..

Ct Aja said...

@H.J

ntahla dia, sengal kot...

Tukang Karut said...

romantikadiamor la tu konon2nya..

Ct Aja said...

@Tukang Karut

ermm ape boleh buat, dia jerk yang romantik...hi3

zati embong said...

betul,sokong.aduhlah da mcm kat oversea la plak bl style cm2.

Fadzli Amir said...

Sah belum kawen lagi tu sebab kalu dah kawen, diorg akan buat kat umah....hehehhe

Fadzli Amir said...

Sah belum kawen lagi tu sebab kalu dah kawen, diorg akan buat kat umah....hehehhe

Ct Aja said...

@zati embong

hi3... Diorg tu jerk syok sendiri..

Ct Aja said...

@Fadzli Amir

Haa itula saya pk camtu gak...

sifu im said...

ntah..nk berpeluk lam kelambu dah la..ahakz

Siti Mashitah Saidin said...

urm.. macam2 kan?

Papa Mifz said...

kadang2 pelik ngan org mcm nih....ada yg lebih2 dr org yg dh berkhawin...hmm...

KERTAS A4 BLOG said...

ih ih ih... yang duk peluk peluk tu bukan ikhlas nak kawen pon tuu... kalau ikhlas da lame kawen pastu peluk puas puas..

Ct Aja said...

@sifu im

setuju2, i3, tapi kena yg halal la..

Ct Aja said...

@Siti Mashitah Saidin

ermmm agak2 nya tak terasa bulan ramadhan ni bg diorang...

Ct Aja said...

@Papa Mifz

ermm ntahla, tak de duit nak kawin kot..

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

a'ah kan, de betui gak... tgh kumpul duit kot 2..hi3

Far8 budak baik said...

tu ar kannn..klo nk berkasih
syg pun..jgn lah kat tmpt awam..
tgk aku..sopan je takde touch touch pun..ekekeke


maaf lmbt dtg

Nurnajwa said...

Ahahahaha, klau kte dh tonyoh sekali XD


ps: Take care sis :)

riva'i said...

jama ah....
oi jama ah.....
alhamdulillah..

:P

Muhammad Burn said...

try lentok kat bahu gf dia. baru kontroversi. haha

khaifaiz said...

memang tak kahwin lg tu... boleh buat org lain teringin tu,... hahahhaa

Ct Aja said...

@Far8 budak baik


yeke ni, leh caye ke ni...hihihihi

Ct Aja said...

@Nurnajwa

hahahhaha, kite tonyoh bagi melekat cam gam uhu..

Ct Aja said...

@riva'i

apo tu...hi3

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

hahhahaa, yang tu nampak lagi pelik...

Ct Aja said...

@khaifaiz


hahhahaha, pengaruh yg tak baek ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...