Jauhkan saya dari Radio!!

Ohoo Hooo Balik Kampong, Ohoo Hooo Balik Kampong……………


Arghhhhhhhhhhhh jauhkan saya dari radio, baru satu minggu puasa dah dendang lagu raya= Mood: tak sabar nak balik kampong, takde semangat nak kerja….


..Ermm nasib baik rumah ni tak de radio..

22 comments:

khaifaiz said...

terkejut juga td gi kerja.. boleh plak ada lagu raya

Tukang Karut said...

kita bako je radio tu...

Nurnajwa said...

Ehehe, tak sabar ye ;)

sifu im said...

oh siannye kena keje pose2 ni..haha

nik rosmawati said...

first day puasa pun dah dgr lagu raya..hehe

b a m b a m ' s said...

huhuhuhu.. hilang feel puasa kan.. nsb baik I mmg duduk ngan famili..xde lar nak homesick..hahahahha

KERTAS A4 BLOG said...

hahaaaa... jauhkan dari shopping complex sebab dorang pon pasang lagu raya jugak :p

H.J said...

ponteng keje je..balik kg awal.

WuMing said...

Memang lah... Minggu lepas pergi jalan kat KOMTAR Penang..

Hari pertama posa pun mereka dah pasang lagu raya..

Papa Mifz said...

oh dah ado yer lagu rayo kat radio...x pasan lak...

Ct Aja said...

@khaifaiz

itula... mainla lagu merdeka ke..hi3

Ct Aja said...

@Tukang Karut

ye...kite bako...bako dgn tukang karut skali...hi3

Ct Aja said...

@Nurnajwa

kan seronok kalau cuti raya dapat sebulan...hi3

Ct Aja said...

@sifu im

keje cari duit raya lorrr..........

Ct Aja said...

@nik rosmawati

yeke, tak perasan plak...hi3..bersemangat betui..

Ct Aja said...

@b a m b a m ' s

saya cemburu dengan anda..kikikiki

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

hahahha, nasib baik dah beli brg raya sblm puasa...da x yah shopping lg..

Ct Aja said...

@H.J

wah kene buang nti, menangis tak berlaku...hi3

Ct Aja said...

@WuMing

yeke, tak perasan plak..hi3..tak syok psg awal2...

Ct Aja said...

@Papa Mifz

pergi shopping complex mesti dgr kot... bak kata wu ming..hi3, tak pon psg radio..hi3

Fadzli Amir said...

tak payah tunggu raya, bulan muharram pun dengar lagu raya. dalam kereta memang dah ada cd mp3 lagu2 raya...ada dekat 200 lagu rasanya, dari zaman saloma sampai sekarang...kekadang kalu naik kete sesorang pasang gak melepaskan rindu...kalu berdua ngan cik wife tak boleh, nanti dia kata gila pulak...hehehhe

Ct Aja said...

@Fadzli Amir

hahhahaa, cam2 tiap bulan pon raya, ish2 kecian kt wife en fadzly...ki3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...