Gaji Buta????

Assalamualaikum salam 1 Malaysia

Ape maksud gaji buta?? GAJI BUTA bermaksud datang keje goyang kaki tak buat pape kerja tapi gaji masyukkk… Ye saya memang makan gaji buta hari ni, saya takde mood nak buat kerja, tak nak buat pape hari ni, nak goyang kaki, sebab fikiran dah kat Kampung.. Orang kata kalau datang kerja tapi fikiran kat kampong kira makruh pergi kerja.. tapi ape boleh buat, bukan kehendak saya…hihihihihi…

17 comments:

EnciK AxixOu said...

cm 2 pon boley??mintak ct awal2 la..

Ct Aja said...

hahhahaa, bukan taknak mntak cuti, sbb takde tiket nak balik awal..hahahhahahahhaa

Aisyah Aina said...

haha..makruh rupanya kalau macam tu...

mesti tak sabar sangat dah tu nak balik kg ;D

Far8 budak baik said...

aku pun mmg gaji buta gakkkk..
asyik terlelap je time keje
kat pejabat dulu..
hahaha!
kita bos kita nye suka ar kn..
agagagaga

muhamad hanif said...

Err.


"hihihihhi" = ketawa miang.



HAHAHAHAHAHAHAHHA

Tukang Karut said...

makruh pun makruh la... yang penting, masyukkkkkk...

dill said...

Salam Aidilfitri, Aja!

dill.

Ct Aja said...

@Aisyah Aina

ye, rase nak pusing jam cepat2..hi3

Ct Aja said...

@Far8 budak baik

hahahhaa, mesti jenuh cleaner duk cuci peta kat meja hari2..ahahhaha

Ct Aja said...

@muhamad hanif

hihihi...memang macam semut..

Ct Aja said...

@Tukang Karut

hihihihi.. sekali skala ape salahnye kan...

Ct Aja said...

@dill

salam aidilfitri gak Dill..

KERTAS A4 BLOG said...

aku pon makan gaji buta di kala 3 ari lagi nak balik kampung hehehe.... tak tenteram dah tengok keje... tengok sket sket bole lerr...

Miz Novexx said...

betul tu, bukan keje je
even time kuliah pun takde mood nak tengok apa yang lecturer ajar sebab tak sabar nak balik... heheh

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

hahhahaha, rupanya ramai yg makan gaji buta dekat2 raya ni ye...hahhaaa

Ct Aja said...

@Miz Novexx

kecian lecturer 2 mengajar sowang2,hi3

Miss A said...

aahaha,sme sme. :)

mse blajar pk lemang,ketupat,duet raye kt kg.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...