Dia Dah Tinggalkan Saya..


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Hai apela nasib dia dah hilang melarikan diri. Nape awak sanggup tinggalkan saya disaat saya mula menyayangi awak..Sedang saya duk asyik mencuci akuarium tiba-tiba awak melompat masuk toilet bowl dan terus hilang….arghhhhhhhhhhhh stress tak dapat nak selamatkan awak……awak dah masuk ke alam baru… kenapala awak nakal sangat, moga awak selama di loji sana nanti..






26 comments:

aimi adilah said...

beli yg bru je.... beli ikan emas pulak :)

H.J said...

saya baik2 aja disini.ehe

Tukang Karut said...

dah macam cite nemo lak...

khaifaiz said...

dah jumpa pasangan dia kud

delarocha said...

ikan je kot..rileks laa.. huhu

Ct Aja said...

@aimi adilah

hahahha, taknak as ikan emas tak reti nak bela, beli 10, tak sampai 1minggu semua mati..

Ct Aja said...

@H.J

hahahaaa, dia bertukar jadi manusia..

aimi adilah said...

owh ikan mas mmg ssh nk jage ek??? xtaw pulak..... :)

Ct Aja said...

@Tukang Karut

nemo tau jalan balik, yg ni confirm da tak balik...hi3

Ct Aja said...

@khaifaiz

huhuhu, dia dah curang..

Ct Aja said...

@delarocha

uikss, bukan esbarang ikan tu..penuh makna 2...hu3

Ct Aja said...

@aimi adilah

tak tau la kalau sy yg tak pandai nak jg, tapi ikan emasla yg paling leceh bg sy..hi3

muhamad hanif said...

Eeiiuuuuw,


bukan best pun duduk dalam loji tuu..


wahahahahha

ade2mama said...

hahaahahahah...loji???
law dye dtg blk..sggup kew bau loji tu hehe:P

Miz Novexx said...

agaknya dia nak cat badan kaler itam pulak kot, sebab tu dia pegi loji...hehehe (^__^)V

Muhammad Burn said...

tu dia, masuk lubang najis... haha...
brapa rm ikan tu? saya jual ikan kat mudah... bukan promote, saja bgtahu... hehe

http://www.mudah.my/Ikan+Laga+Betina+Female+Betta-11063193.htm

Miss A said...

siannye kt ikan tuh!tbe2 tringat ikan mse dolu2 kte bela.hukhuk :(

fa-in said...

ikan kaler biru ikan apa ye? huhu tak tahu.
alaa kesiannya,confirm dia mati ;(

sifu im said...

mkn taik la lps ni ikan tu..haha

ok..ata kad rayo depe umh tu..hehe..mai jale umah rayo ke 3 neh

KERTAS A4 BLOG said...

haha,.. mesti kenyang dia duk dalam tangki kumbahan tu heheeee!

syrupmasin said...

haha..dy nk carik teman la tuh :D

asfira aminuddin said...

babe siannya ikan u tu. hope ia masih hidup. dah la cantik!

Papa Mifz said...

aktif yer ikan tuh leh lak melompat masuk jamban...sure dia menyesal..hehe

zati embong said...

rajen nya aja bela ikan.hihi.kalau jat xtahulah tahan bape lama.agknya time jat pening,ikan pn png.

Aisyah Aina said...

malas nak bela ikan dah...sebab kalau hilang nanti menangis...haha

Fadzli Amir said...

Setahu aku la, kalu masuk toilet bowl takde jalan keluar...hehehhe...ingat lagi cerita crocodile, terlepas buaya dalam tu, terus jadik gergasi...tah2 ikan tu nanti jadi besar...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...