Bosan Sambil Mencari BAkat Terpendam

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia


Selamat bercuti pada yang bercuti pada hari ini, selamat bekerja pada diri sendiri dan yang seangkatan dengan saya…. Best jugak kerja ahad, jalan tak sesak (padahal bukan ade kete pon), Naik Train boleh duduk (kalau biasa sampai tertempek muka kat pintu sebab ramai). Tapi yang tak best nya, time kita kerja orang lain cuti, bila kita cuti orang lain kerja…. Habes tu masa mane nak berseronok dengan teman-teman dah cuti tak sama…. Nak kuar dengan En tunang memang takla sebab En tunang jauh kat Kelantan… adeiiiiiiiiiii bosan betul…………… Kadang-kadang terfikir gak nak kerja sendiri, tapi tak jumpa ape bakat yang terpendam, macam takde langsung pun ade gak.huhuuhuhuhuhuhu…. Tak tau nak mula dari mane…… Kalau masa belajar dulu rajin gak menjual menjaja dari bilik ke bilik, tapi itu time belajar, sekarang takkan nak menjaja rumah ke rumah kot……EMmm belum ade rezeki agaknya………

13 comments:

zati embong said...

hihi,aja nk jaja apa dr rumah ke rumah?hotdog eh?

aja da fkir ke nnt lepas kahwin nk stay mana?

jat pn x fkir2 lg tau.smpai tahap mcm kena duduk jauh2 jugak je.huhu

yo87 said...

NAsihangit dah linkkan blog aja. Ingat selama ni dah link doh. Gomo kelate gomo. hahaha

delarocha said...

belum cuba, belum tahu.

rezeki kan ada dimana mana

Miss A said...

hahha,kesian kat awk.sabar ye! hehe

aleen aiden said...

same dgn aku.cuba berkira2 gak nih,aku ade ke bakat terpendam yg bley dketengahkan.hak2

Tukang Karut said...

berniaga blog la... huhu...

Muhammad Burn said...

hmm... juai ape ye. huhu

asfira aminuddin said...

rajin gila dulu u dok jual bilik ke bilik. i pun takde bakat terpendam. sbb tu i prefer kerja dgn org kot. :)

dill said...

takpe. nnt bile2 aja jalan2 melihat alam ye :)

dill.

Umie Artoqiemie said...

Selamat bercuti ;D cubelah menjaja dari rumah ke rumah :)

msredcheesecake said...

keje time org laen cuti mmg tak best... saba yea...

aimi said...

hihiihihi..... kelakr r akk nie :)

khaifaiz said...

jual je apa yang ada... tak yah tunggu bakat... yang penting modal tu mesti hado

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...