Berakhirnya September, Bermulanya Sengsara


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia


Berakhir sudah bulan September, bermakna lahirlah ketakutan dalam diri…Takut bukan ape, sebab bulan October sampai December adalah musim final exam..Tapi takut tu bukan sebab saya yang nak exam tapi takut sebab setiap kali musim final exam LIBRARY pun kena tutup lambat… TAkut wooooooooo balik malam-malam, sengsaranya rasa nak habiskan waktu ni… Takut nak berjalan dari OFFICE –> TRAIN –> RUMAH…Walau pun jarak dari Train ke rumah dengan berjalan kaki hanya 10 minit, tapi tetap tunggu teksi, bukan malas tapi tak taula keberanian tu takde, takut nak jalan, naik teksi pUn charge duduk je RM 3… Haaa DILL tau area situ, tapi mungkin DILL berani kot jalan sorang-sorang masuk situ, saya takut…..hihihiihihihi…. Adei cepatla masa berlalu….

19 comments:

aimi said...

aty2 kak...

ayh kite pesan suro beli wisel kalo ade org wt hal tiup je wisel 2
=D

dill said...

aja! saye sangat takot kalau balik malam2. seram. aja cube elakkan jalan kaki tau. gelap semacam je jalan nak g rumah aja tu.

dill.

H.J said...

kat 7 eleven ada jual berani tu..tra tengok ada lagi ke tak..haha

zati embong said...

aja xde teman ke?ajaklah org teman,at least xdelah bahaya.

Ct Aja said...

@aimi

ermmm bernas gak 2..hihihihi

Ct Aja said...

@dill

wuhuuu ingatkan saye je yg takut... itula yg di cuba Dill...

Ct Aja said...

@H.J

besi berani adola..

Ct Aja said...

@zati embong

xde jat, sume balik awal aja je lmbat..

delarocha said...

pakwe ada? suh pakwe antar balik.. ahakss

Tukang Karut said...

wangsamaju area mana? nak aku ambil ke? hoho...

ade2mama said...

sme la dgn kte..lgy 3 mggu nk final exam
keje byk xsiap..sob3 ehehe

ade2mama said...
This comment has been removed by the author.
ekabukanmakcikkau. said...

ha'ah kan kalau ada pocong ke kumkum ke gone lah nanti hahhhaa

muhamad hanif said...

tc kau yaa..



jgn lupa bawak minyak wangi jenis semburan.


keselamatan yaaw!!

Papa Mifz said...

kene sentiaso bawak spray pemedih sbg langkah2 keselamatan...

Miss A said...

uishh,jauh gila lib dgn tmpt awk.kesian nye,jgn blik lmbt2 tau,tak elok :(

TwIstiEs*meSti Mau* said...

tumpang je hantu yang berdekatan....murah je kot upah dia,,,free je rasa...hahaha

Muhammad Burn said...

duit x jd mslh. yg pntg kslmtn.

khaifaiz said...

wangsa maju area... owh busynyer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...