KERJA KERJA KERJA


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Sebut pasal kerja, tak semua enjoy dengan kerja masing-masing…sama la  dengan saya, bekerja dalam perpustakaan di bahagian kaunter, diulangi di bahagian kaunter ye,kang ade plak yang saman mengarut kat sini memang agak membosankan tambah-tambah tuan empunya badan jenis tak suka baca buku… jom tengok perbezaan suasana kerja di perpustakaan (bahagian kaunter) dengan office biasa (berdasarkan pengalaman)….




























~Apapun tetap bersyukur sebab di beri peluang bekerja di company sekarang~



48 comments:

El-Janna said...

huhuk lagi best kat office je. huhuk

Lea Isnawi said...

hehe. syukur jela kan keje mana2 pun =)

psstt keje kat library leh usha2 org
keje kat ofis usha org yg sama je

~SaL IjOu~ said...

wah..boleh melatih sifat sopan santun tu~ hehe

delarocha said...

stress aku klu camtu..ahakss

ikatankasihku said...

kat office pon mcm kat perpustakaan rasanyer..huhuhu

emieysandra said...

b'syukur dgn pe yg ade :)

Ct Aja said...

@El-Janna

begitula pendapat saya..hihihi

Ct Aja said...

@Lea Isnawi

ermm selalunya org sama aje kuar masuk...huhuuhuh, frust..

bloghok said...

stress keje baik blajo bleh bangun lambt...haha

Ct Aja said...

@~SaL IjOu~

iye, da habes sopan da tu... tapi tak ikhlas..hahahhahaaa

Ct Aja said...

@delarocha

begitula hendaknya..

Ct Aja said...

@ikatankasihku

same erk?? ini berdasarkan pengalaman je, tapi semua tak sama kot..hihihi

Ct Aja said...

@emieysandra

alhamdulillah kan..

Ct Aja said...

@bloghok

memang!!! time belajar paling best...yuhuuuuuuuuuuuu

Lieyanna Esmeralda said...

hehehe...

nice :)

p/s: owner bloghok pesan, 3 Mawar part-2 dah realese...

http://bloghokite.blogspot.com/2011/10/3-mawar-part-2.html

jgn lupa follow my blog

lieyannaesmeralda.blogspot.com

syahirooAhmad said...

adoyai siap wat jadual perbezaan lagi.. hahahhahhHHAha. tergelak weh baca menda ni.. merungut ey?

aimi said...

ala kak..kite yg dh biase dgn library xkn nk merungut kot..hihihh,... tp aimi cm dh jatoh aty lh kak pde kerjaye librarian ni.... jom jd partner aimi buka library kite sme2 nk x?? ahahhahahah

Miss A said...

ahahak,kesian kat akak.sabo je lah yek :)

Tea said...

Mau berhenti keje dibuatnya hiks!

Ct Aja said...

@Lieyanna Esmeralda

TQ..

Ct Aja said...

@syahirooAhmad

HAHAHHAHA...tak baik merungut, termenung jerk..wakakka

Ct Aja said...

@aimi

hahahaha. jom!!! tak pun bila aimi da buka da jadi bos panggil akk ye..hihihi

Ct Aja said...

@Miss A

masih boleh bertahan..hihiihiii

Ct Aja said...

@Tea

dalam perancangan..hihiihih

cik sakdi said...

kene silent mode. tak leh gosip2 kan.. tp ok la tu.dok je kat kaunter xpayah kuar2 hehe

Ct Aja said...

@cik sakdi

uit..kena kuar gak kalu de hal kat luar.hiihihihihi.. janji kerja kan..

nik rosmawati said...

ala.kat tempat nik pun bukan blh buka lagu kuat2 pun.nnt boss bising.tapi kalau makan tu tak pe.sebab boss pun makan kat meja jugakk..hehe

Papa Mifz said...

setiap kerja ado kekurangan & kelebihan msg2...

Ihsan Arifin said...

kerja dekat rumah la paling bebas ;)

Totie@Tomy said...

teringin nak kerja kat rumah,..tp tak tahu lagi nak buat bisnes apa..kena kumpul modal dulu...

Ct Aja said...

@nik rosmawati

wuhuu...makan 2 penting...

Ct Aja said...

@Papa Mifz

a'ah.... takde yg smpurna...

Ct Aja said...

@Ihsan Arifin

kerja goyang kaki...hahhahhahaaaaaaa

Ct Aja said...

@Totie@Tomy

teringin gak nak buat business tp xde idea...

Daddylicious said...

biasanya la kan...bersyukur je la...hehe

Ct Aja said...

@Daddylicious

iya..kebiasaan saje tapi tak semua..hihihiiiiii

Nizam Ijam said...

baca buku kat bilik jer r..hehe

Ct Aja said...

@Nizam Ijam

adei kat kaunter mane de bilik..wuhuhuhu

iekasub said...

syukur lah dapat kerja.hak2. sabo jelaaa.. :D

Nurnajwa KZ said...

Hehe. Be grateful ye sis ;) Ade je org yg takde kerja.

Totie@Tomy said...

samalah tengah pk nak berniaga apa..meniaga ni ada untung dan rugi..kena stenby duit lebih..hehe

Tukang Karut said...

erkkkk... kalau nak kentut kuat2 cam ne ek?

Ct Aja said...

@iekasub

ALHAMDULILLAH..tetap bersyukur..

Ct Aja said...

@Nurnajwa KZ

a'ah..kira saya bernasib baik..hihihi

Ct Aja said...

@Totie@Tomy

betui 2, ade untung rugi.... ermmm dugaan gak 2..

Ct Aja said...

@Tukang Karut

tak boleh..bau 1 library..wakkakkaa

Muhammad Burn said...

wah, siap buat jaual lg. bgus2!

aimie amalina said...

weeeee
kalo dpt keje kat Library mesti heaven gile sebb dpt byyyyykkk buku
hehehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...