Selamat Sudah


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia



Alhamdulillah selamat sampai ke KL walaupun dengan perasaan sedikit hampa sebab Kelantan gagal mara ke pusingan seterusnya…hihihiiiiiii, ermmm takpe sebab saya pantai timur jadi saya sokong pasukan pantai timur… hihihhihi... Peteh Terengganu Peteh..


Walaupun agak penat sebab pulang dalam masa yang singkat tapi Alhamdulillah banyak benda yang dah selesai, Penat yang berbaloi-baloi. Tak sempat nak blog walking, malam ni baru boleh berjalan perlahan-lahan .Tunggu saya terjah!!!!!!!!!!!!!!!!


11 comments:

zati embong said...

nak gile rasa tgk game mlam ni.dahlah pengadil hanjeng.hahaha

budak penjara said...

g ko stadium ai tu??x napok pn..haha..dok alik mana??score board??

Qaseh dalia adelia said...

ganung nelang nok wat guane hehek

aimi said...

ala kelantan kalah ke???? xpelah jom sokong tagnu pula....


miss u lh sis.... lme senyap =)

khaifaiz said...

bunyinya macam ada event besar jer... jgn lupa sy ok

~SaL IjOu~ said...

rehat2 dulu ye~ ^^

delarocha said...

dah puas cuti?

ok start keje balik... ahakss

Cik Bambam said...

n9 ke final!! yeahhh~! hahahaha

aleen aiden said...

alhamdulillah dah slamat kembali. :)

laskar pelangi said...

rindunya nak balik kelate =(

ade2mama said...

apela nsib selngor pas ny ye:(
sob3 heehe

klah kn trenggau hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...