SERAM


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia 

WARNING!!!   18SG!!!!!!!

Suatu pagi yang sunyi, di saat majority staff dan students sedang bercuti merayakan hari deepavali, aku berjalan ke tandas untuk melepaskan hajat kecil.. Sebaik tiba di tandas, aku dapati tandas tersebut dikunci dari dalam…bermakna ada seseorang di dalam.. maka terpaksa la aku menunggu untuk seketika...  Suasana agak sunyi ketika itu, tiada air kedengaran…. Tiba-tiba aku terdengar sesuatu………… SERAM…rasa macam tidak percaya, aku cuba mengamati bunyi tersebut…….semakin didengar makin jelas bunyinya…..BLOOP..BLOOP..BLOOP… ade sesuatu yang jatuh macam keretapi tanpa henti…


Aduyaiiiiiiiiiii sis, nak saya tolong ajarkan ker, kalau ye pun bukala air nak cover bunyi tuuu….hahahhahahahaha, dah hilang selera nak melepaskan hajat kecil, lalu daku meninggalkan dirimu… Biarla kamu dengan CARA kamu MENGHAYATI “KEINDAHAN ALAM” semester………………SEKIAN






 Notangan: TAHNIAH buat pasukan serta penyokong Negeri Sembilan kerana menjuarai Piala Malaysia semalam… SYABAS gak untuk Terengganu, anda bukan kalah, anda NAIB JUARA…


62 comments:

cik ziqa said...

errr...cover cover laa kan..ahhaha


yehh ! nogori menang !~

Tukang Karut said...

mesti diiringi dengan bau yang sungguh menyenangkan... hohoho...

dill said...

oh man!

dill.

Lea Isnawi said...

hahahaha...

die lupa die bukan berada kat dldm tandas umah dia

Papa Mifz said...

Haha..kalo yg jenis xreti nak flush bloop2 tuh lg sakit hati..

Muhammad Burn said...

bloop tu sopan lg. sy pnah dgr kecebooorrr!!! hahahaha

naga said...

Kah..kah..kah, kalau saya dah meroyan dia dlm tandas tu saya gelak dari luar....

aimi said...

ahahahahah...... geleman sy bce... xsenonoh.. :)

Nizam Ijam said...

sungguh menyeramkan..hehe

El-Janna said...

hueh98988 la.. bunyik kemain kuat ye^^

ishh

Ct Aja said...

@cik ziqa

hahha, itula... tahniah gak N9..

Ct Aja said...

@Tukang Karut

tak sempat nak bau TK, terus kuar..hihiih

Ct Aja said...

@dill

SERAM x Dill??? hiihihi

Ct Aja said...

@Lea Isnawi

ermm boleh jadi jugak la..iihihhi

Ct Aja said...

@Papa Mifz

haaaaaaaaa itu pun satu hal gak 2... osak pandangan mta..hahahhaha

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

wahhh itu gergasi namanya.. hahahhahaha

Ct Aja said...

@naga

uitt kecian die tgh menhayati...ahahhaha

Ct Aja said...

@aimi

hahahha, cukup umo tak baca tu...

Ct Aja said...

@El-Janna

boleh tahan la kuatnye..hiihiii

Ct Aja said...

@Nizam Ijam

seram..boleh buat tido tak lena...kikiki

delarocha said...

ada bau tak? huhu

bloghok said...

kahkahkah

aimie amalina said...

kikikiki
serammm nye bunyi tu
mest cm blurr jap bile dgr tu
kekee

BHAIHAQI COOL said...

Hahahaa~~ ni bkn 18sg , ni x senono ni~~

Totie@Tomy said...

hehe lawak pagi ni...

Gen2Merah said...

wakakakakakakak.... aku tergelak2 terguling baca entri sempoi ni... ehehehe..

Tiba2 terhenti jap nak makan kuih ni gara2 tergeli... ahahah

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

muhamad hanif said...

Err,

kantoi taik dia berat.


HAHAHAHAHHHAHAH

budak penjara said...

menarik ape bunyi gtu..haha

syahirooAhmad said...

AHAHahhahHahhahaha.. adehh tak boleh bla bunyi nye tu.. hahahahhaha.. dari tadi tergelak je baca entri ni..:D

Ct Aja said...

@delarocha

tak sempat nak bau, lagi pun idung tgh tersumbat..ahahahha

Ct Aja said...

@bloghok

hahhahahaaaa...gelak2..

Ct Aja said...

@aimie amalina

hahhahaa, agakla blur, antra percaya dgn tidak..hihihi

Ct Aja said...

@BHAIHAQI COOL

bukan tak senonohla...jujur je...hihihih

Ct Aja said...

@Totie@Tomy

lebih kurangla..hiburan pagi itu..hihiihii

Ct Aja said...

@Gen2Merah

hahahaha, jgn bayangkan..nanti tak lena tido.hahaha..sedap ar kuih 2..kikii

Ct Aja said...

@muhamad hanif

ehh ehh macam de pengalaman 2 tau2 je berat..hahhahaa

Ct Aja said...

@budak penjara

macam bunyi rentak lagu...

Ct Aja said...

@syahirooAhmad

hahhahaha... seronokkkkkkkk dpat dgr...hahahaaaaa

Miss A said...

ahahaha,seyus lawak!malu nye ber ber org tdengar. :p

ikatankasihku said...

bape kilo lah tu....gulp....

Tea said...

susahnya nak komen sini.. salu terlepas..

terengganu kalah :(

Cik Bambam said...

n9 menang wokkk~!! ehhehe

asfira aminuddin said...

haha. serious tak senonoh. eee geli la. mmg btol, patut buka air cover bunyi tu :P

wahida said...

negeri sembilan best!!

Ct Aja said...

@Miss A

hahhaha, mmg malu, nasib baik tak tggu tgk sape tuan die..hihi

Ct Aja said...

@ikatankasihku

wahahahha...kalau bunyi 2 berat la kot...hahhahha

Ct Aja said...

@Tea

bukan kalah...naib juara..hihi

Ct Aja said...

@Cik Bambam

N9 memang hebat...tahniah!!

Ct Aja said...

@asfira aminuddin

hahhaah, tau tak pe senonoh betui...

Ct Aja said...

@wahida

Hai-O smart!!!! hihiih

dhiera said...

euw~

khaifaiz said...

seramnya bunyi itu

Umie Artoqiemie said...

kalo aku pengsan dah dengar bunyi seram sangat macam gitu hahaha...

aleen aiden said...

euwwww!keh3

Asyila Zainuddin said...

muahahahaha.. gile geli la! adoi2.. boley plak die tak pasang air ke hape kan.. konfiden tinggi betul.. hakhak!

Ct Aja said...

@dhiera

yerkkkk hihihiihihhiiiii

Ct Aja said...

@khaifaiz

seram, kalau tak biasa jgn dkat...

Ct Aja said...

@Umie Artoqiemie

hahahhahhaaaaa, umie cukup umo tak ni baca ni..hahahhhaa..

Ct Aja said...

@aleen aiden

hahhahahahhaa.....yarkkkkkkkk

Ct Aja said...

@Asyila Zainuddin

hahahha, asyik sgt kot..kakkakakka

Muhammad Burn said...

Bkn gergasi. tp rasanya dia x sempat duduk tinggung, dah bersembur. haha

ILA HonEyBuNNy said...

hehehheh....dia xmaloo ke org lain dengar kan...ngeh3...ish3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...