Train Masalah Lagi!!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Gara-gara Train Kelana Jaya ade masalah hari ni, terpaksa menunggu lebih 1 jam serta terlambat masuk office.Kena berebut-berebut, biarpun terpaksa tertempek di pintu train.Rasanya ini dah kali ke-3 mengalami situasi ini. Nasib baik hari ni bos belum sampai…hihihi… hai time cenggini la terasa nak beli kenderaan sendiri, tapi masih banyak yang penting perlu difikirkan..



Semua menunjukkan muka frust..


Berebut masuk, tapi time ni tak dapat masuk lagi, bak kata orang "hero dok gaduh" hi3


19 comments:

Acik said...

train oh train ..
bawalah daku kepada mu ...! :)

Cik Bambam said...

kat fb pon kwn2 dok mengeluh tren rosak..ehhehe..

selamat sampai pon kannn.. :D

Tukang Karut said...

ooo... ramai gak staff aku yang sangkut tadi...

Muhammad Burn said...

lesen dah ada?

Miss A said...

train mmg!slalu buat hal.lembab lah,stuck lah.hishh mcm3 :3

KERTAS A4 BLOG said...

best tu... boleh di jadikan alasan masuk kerja lambat hehehehe....

ade2mama said...

jgn slh anggap..biase la..train bwk org..tayr dye pncit kew..tu yg ,mbt nk isi blik..mne taw tayr train tu meletup kew huhuuh

khaifaiz said...

aku dah taubat dah nak naik train... mslh sokmo

Ct Aja said...

@Acik

jauhkan daku darimu...hu3

Ct Aja said...

@Cik Bambam

da selamat, kalau tau bgn lg lewat..ki3

Ct Aja said...

@Tukang Karut

ha?? sangkut kat pokok ke???hu3

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

ade arr, lesen jew takde..hu3

Ct Aja said...

@Miss A

hu3, ape boleh buat, itu je pngangkutan yg mudah..

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

yola 2, kalau tau bgn lmbt td..hu3

Ct Aja said...

@ade2mama

keje bwk train ke???hu3

Ct Aja said...

@khaifaiz

beginila nasib org yg tak berkemampuan...sob sob sob...hu3

dill said...

tren rosak eh, aja?

dill.

aimi said...

bakor je trai 2 kak :P

nik rosmawati said...

susahkan mcm tu.lambat sebab train.tp sabar jea la yea :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...