FB vs BLOG

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia


FB @ Blog, Agak-agaknya mane lagi best??? Pendapat saya, saya lebih suka blog sebab kat sini nak luah ape pun takpe sebab takde orang kenal, jadi rasa lebih terbuka…hi3, kita semua kenal ke??? Dah lama tak update status kat FB, kalau buka pun comment status orang jek, tapi ade sesetengah status di FB yang emmmmmmm…..


Antaranya:

1. Selesai tarawih malam pertama (berterusan sampai malam ke-30 tarawih)

2. Kuatkanla aku untuk menghabiskan puasa hari ni (Puasa enam dalam syawal)

3. Rasa muka bercahaya setiap kali amek air sembahyang (ade yang siap taruk gambar dalam kain sembahyang skali)


Emmmm NO KOMEN, suka ke idak bagi jawapan dalam hati jela ye…hi3

15 comments:

khaifaiz said...

publisiti dlm beribadah... ada ke patut

Miss A said...

Memcapab kodd!

Cik Azizah said...

mencapap! hahhaa jijah pon lebih kpd blog..FB suke2 je org post status..tah ape2...hehe

aimi said...

kita suke blog... fb on kejap2 je.. :)

Cik Bambam said...

kita suka 2-2! hik2..

Muhammad Burn said...

tak suka fb. blog lbh baik dan berilmu.

dill said...

merepek meraban di blog. haha!

dill.

Zul Fattah said...

dua2 saling memerlukan.. haha.. bgi aku la

muhamad hanif said...

Err,

riak gila weh ! dua2 pun best kalau guna dgn cara yg betul.Sekian =)

sifu im said...

kdg2 status fesbok bukan utk menunjuk2,sebaliknya utk memberitau kepada semua yg kita masih bernyawa..hehe


kad x add pn fb ite

Tukang Karut said...

Manusia... Hoho... Dalam manusia ada hati... Hati yang terletaknya riak...

hiro said...

hehe..btul2.

syrupmasin said...

best lagii friendster kot :P

H.J said...

no komen..senyum je..haha

ade2mama said...

akak..adik xde fb..so adik rse blog pling best eheheh

sbb blog bleyh karang cite 2000 pth prktaan..fb bleyh???
xleyh..law leyh pown nty mesti org bahan puyer huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...