Kisah Sepasang Kasut


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia



Entry ini berkaitan dengan kisah kasut, tapi bukan sambungan dari kisah yang lepas.. Kisah ni terjadi sewaktu saya belajar di UitM Puncak Perdana Shah Alam, Peristiwa yang saya tak kan lupakan sampai bila-bila..

Suatu hari saya pergi ke Perpustakaan seorang diri untuk mencari bahan nak buat assignment. Dah puas cari buku cari plak melalui intenet yang disediakan di perpustakaan. Setelah hamper 1 jam tergedik-gedik kaki menekan keyboard, mata mengantuk bosan pun dah datang, maka saya mengambil keputusan untuk pulang ke bilik..

Apa yang saya pelik sepanjang perjalanan saya menuju ke pintu keluar, kenapa ramai students yang pandang serta senyum-senyum dekat saya, ishhh ade benda tak kena ke, lantakla malas layan. Sesampai jerk pintu keluar Library…terpaku sekejap… Mana kasut?????? Arrggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh library ni mana tanggal kasut, rupanya masa tergedik-gedik kaki tadi lupa nak pakai balik tertinggal kat bawah meja sewaktu cari bahan kat internet tadi, uissshhhhhhhhhhh dengan selamba terus berjalan masuk buat-buat cari bahan sambil kaki pakai kasut….hahahahahhahahahahaha..Rupaya diorang tengok sebab pelik saya berkaki ayam…..balik cerita kat housemate semuanya sampai terguling-guling..hahahahhahaa…Hampeh punya kawan..

16 comments:

Umie Artoqiemie said...

hahahhhahaa.. aku pong pernah buat macam tu.. sampai lelaki negro nak tegor aku.. bahhaha..

khaifaiz said...

nasib baikla aku slalu pakai kasut sarung

Muhammad Burn said...

haha. sori x sgja tergelak:D

aimi said...

ahahaahahhahahahahahahahahah... libirian alaf bru.. xpyh pki kasut.. ahahahhaha.... naseb lh time 2 aimi xd kak.. lau aimi ade hbs r akk kne bhn :P

Cik Bambam said...

HAHAHAHAHHA...kelas kau mariaaa!!! melayu sgt ler kan x pakai kasut tuh.. kkekkekeke

asfira aminuddin said...

hahahah. yeke babe? ni mesti khusyuk sgt cari at last lupa kan. :)

Miss A said...

uishhh,malu den mendengar nye.kih3 :)

Papa Mifz said...

hadoi mcm mano leh jadik lupo sampai lupo kasut..haha

dill said...

kenangan manis tu, aja. hihi

dill.

Liza Razak said...

adoiii..mcm mne laa boleh terlupa nk pakai kasut balik..hehe :)

aleen aiden said...

laju je die cover line buat2 carik bahan lagi ye.hi3

zati embong said...

amboi punya selesa berkaki ayam 2.haha

delarocha said...

berkaki ayam sangat seksi..jika kena pada tempatnya.. :-)

ekabukanmakcikkau. said...

wuihhhh malu doh. tapi takpe kau cun . muehehee

ade2mama said...

hehehe..msti klakar kn..org sume pkai kasut..akak sorg kaki aym..dr atas da ok da..bju lawa2 sume..
time kaki..
fail heeh

Tukang Karut said...

muhahahhahahaa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...