Malaysia vs Jepun

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Secara jujurnya saya memang tak berapa yakin Malaysia boleh menang, tapi saya mengharapkan gol untuk pasukan Malaysia.. Seronok jadi goal keeper Jepun, goyang kaki je…boleh dikatakan kesemua permainan dikuasai pasukan Jepan. Tapi syabas gak untuk pasukan Malaysia, rasanya banyak peningkatan, terutama untuk Apex, SMART!!!! Cuma mungkin Malaysia belum cukup kuat untuk lawan Jepun. Kita tengok lak perlawanan d Bukit Jalil nanti, dengan penuh harapan saya berharap Malaysia dapat jaringkan gol!!!! Saya bangga jadi anak Malaysia!!!! Hihihihi..



Notatangan: Kenapala bulan September ni rasa cam panjang sangat, rasa dah sepuluh minggu dalam bulan 9, tapi still tak masuk2 Oktober lagi…

8 comments:

Jahidih Saili said...

harap2 pasukan m'sia lbh hebat bila bermain di stadium bukit jalil nanti:)

khaifaiz said...

tunggu gaji ker... lalalalalala

Miss A said...

jepun!

Tukang Karut said...

aah la... aku pun terasa panjang sangat bulan 9 ni... hoho...

Fadzli Amir said...

Salam..selamat hari raya...thanks...
Naufal je beriya2 nak tengok game malam tadi....macam dah tau sapa menang...
memang betulla...lambat betul nak tunggu bulan sepuluh ni...gaji, gaji...hehehe

zati embong said...

aja tgk jgak?huhu.jat tgk smbil on9 blog.hihi

nik rosmawati said...

nik pun tak yakin msia mennag tapi yang penting sekurang2nya ade pemain kita yg perform bagus kan :)
pengalaman pun penting.diorg muda lagi.

BudaKamponGugup said...

saya tengok saya tengokk!!! byk player muda..tapi takpa..atleast 20 yg diserang cuma 2 yg bolos...kira ok la tu kan..tapi mmg pnjaga gol jepun rilex...tapi sekali Malaysia nak dtg serang kecut jugak pertahanan jepun...heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...