Yahoo Esok cuti~~

Salam 1 Malaysia


Adeh...dari ahad lepas sampaila hari ni hari ahad, direct kerja tanpa cuti, gara-gara tak ada orang leh ganti jaga library, terpaksala carry forward cuti... apa lagi isnin selasa dapat bercuti dan berehat sepuas hati.. Dapatla blogwalking lama-lama...

JOM ZIARAH MENZIARAH...

16 comments:

Aisyah Aina said...

selamat bercuti...haha :D

Minah Blur said...

besnye die hehe.... =)
bru nk tkn follow rupe3nye dah folo awk lame dah la huhu

Adzrien Shoppe said...

penatnya kerja 7 hari berderet. rehat puas2 ye..

deeya said...

weyh ! da macam pantun dah aku bace .. muehehehe ~ cuti tidur sampai lebam okey . takyah la blogwalking .. kih kih kih !

BudaKamponGugup said...

wah..bestnyee...selamat bercuti la ye...

Ct Aja said...

@Aisyah Aina

mekasih aina..

Ct Aja said...

@Minah Blur

hi3, saya pun da lame folo...

Ct Aja said...

@Adzrien Shoppe

yew, akan saya gunakan masa ini sebaiknya...ki3

Ct Aja said...

@deeya

a'ah la baru perasan...hahahahhaa.. nak dua2, tido pas2 blogwalking, pastu tdr lg, pastu blogwalking lg, blalalalala...hu2

Ct Aja said...

@BudaKamponGugup

mekasih a'aa...

Muhammad Burn said...

isnin tdo, slsa bw. hehe...

dill said...

yeke. sian aja. tapi tak pe. aja ttp vogue~

dill.

Miss Y and Her World said...

cuti hari isnin? masyukkk nya, takde monday blues. haha. meh blogwalking sama-sama ;)

Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah
Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

selang seli...ki3

Ct Aja said...

@dill

ahahaahha...vogue la sgt..

Ct Aja said...

@Miss Y and Her World

Jom mis Y..hi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...