~Terkurung di KLCC~

Salam Satu Malaysia

Gara-gara BERSIH, pertama kali dapat bercuti pada hari sabtu...hi3, apa lagi alang-alang dapat cuti, gunakan masa yang ada. pi tengok wayang kat KLCC, TRANSFORMER 3D..... ermmm orang cakap jangan kuar, duk kat rumah, tapi nak kuar gak, akibatnya, terkurung kat dalam KLCC... kikikiki, patutla ramai sangat bersila kat lorong ke Station LRT tu... tapi nasib baik la wayang habis dah dekat kul 6, jadi takde la lama sangat menunggu.. papepun seronok dapat tengok wayang semalam, sebab first time tengok 3D...kikikiki....

12 comments:

Far8 budak baik said...

ahahahah ni sorang lagi ni..
sumpah kelaka..
org kelam kabut pasal bersih tu..
kau pi tgk tmoer kat klcc..
hahaha =) cool je..

dill said...

aja! die ni, selambe je kuar. nasib baik tak de pape. lain kali pilih hari yang sesuai ok.

saye tgk transformers dlm mimpi je le. hehe

dill.

Ct Aja said...

@Far8 budak baik
hi3... boring kot duk rumah, lg pon ssh nak dpt cuti, ahad pun keje...kikikiki

Ct Aja said...

@dill

hi3, ala Dill dkt je umah kite dgn KLCC kan...hi3.. xpe2 len kali kite leh kuar tgk same2...hi3

Nurnajwa said...

Bestnya dpt tgk transformer T^T

fieda said...

singgah sini..

Muhammad Burn said...

best? jalan crita macam mana?

Ct Aja said...

@Nurnajwa

hi3, ermm tp cite die tak best sgt pon...

Ct Aja said...

@fieda

salam snggah..

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

jln cerita tak menarik sgt pon, cam takde misi jerk..hi3

KERTAS A4 BLOG said...

har har har! But still bole layan transformer 3d lagi kan.. orang kate nak seribu daya, tak mau seribu dalih.. Kalau da berusaha nak tengok, lautan api pon diredahi har har har..! Nice!

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

hi3, seronok dapat tempuh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...