Account Yahoo Tak Boleh Buka!!!

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia

Hari ni nak sign in e-mail yahoo... pastu keluar....


Invalid ID or password.

Please try again using your full Yahoo! ID,

and type the text you see in the picture below.

Mustahil!!! Sebab hari-hari buka memang itula e-mail & password nya...



Pastu Click

I can't access my account


Dia suh jawab soalan ni :

Where did you spend your honeymoon?


Adei tak pilih pun soalan ni masa sign up yahoo dulu....

Camne nak buat ni, adei….


11 comments:

Aisyah Aina said...

haha...macam mana nak jawab tu :D

deeya said...

da try bnyak kali ?? bukan sbab CAPS LOCK ker ? cecube lagik . cecube ! aja aja fighting . eh aja tu nama anda kan ?

Ct Aja said...

@Aisyah Aina

2 la da macam2 tempat saya tembak tp x berjaya....hi3

Ct Aja said...

@deeya

da try byk kali daa... ermm mungkin dia nak berehat seketika kot ...hampeh..

Scya Lollita said...

cik scya pernah kena tp dye juz suruh tukar pwd je

Cik Aish said...

huhuh virus ke hape tu? pelik benar..ahaks

Nurnajwa said...

OMOOOOO! Kte pon selalu kne --' Nsib baikla igt ape yg ptot.

Dh try seratus kali tak boleh jgak eh? ;D

Ct Aja said...

da bole buka da semua... setelah banyak kali try akhirnya berjaya reset semula...hi3

ronpon said...

salam, boleh ajarkan kalau terkena cam tu tak?saya terkena ni

~PeSoNa JiWa LaRa~ said...

boleh tolong ajar juge...sy pon terkena...tension...

~PeSoNa JiWa LaRa~ said...

boleh tolong ajar juge...sy pon terkena...tension...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...