Pemenang "Da Best Memory Contest"

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia


Terlebih dahulu kami ingin memohon maaf kerana terlajak masa mengumumkan pemenang.. Setelah dipilih dan ditapis, kami dah memilih pemenang-pemenang bagi "Da Best Memory Contest"... Tapi sebelum tu jom kita tengok hadiah-hadiah nye..

Jeng Jeng Jeng

*

*

*

*

*

*

*

*

*


~Hadiah Tempat Pertama~





~Hadiah Tempat Kedua~




~Hadiah Tempat Ketiga~





~3 Hadiah Saguhati~




Rasanya tak perlu terangkan kot hadiah apekan, tengok pun dah tau...hi3..

Ok kita mencari pemenangnye plak

Jeng Jeng Jeng

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Pemenang tempat pertama, tahniah kepada

AMOYELLA


Pemenang Tempat Kedua, tahniah kepada

Gadis Melayu


Pemenang Ketiga, tahniah kepada

Ummu Ukasyah


Lastly 3 Hadiah saguhati, tahniah kepada

NeNeK sAyHa

Mr.Bun and Mrs.Gem

amiera


Tahniah kepada semua pemenang, terima kasih jugak kepada semua yang telah menyertai Contest kami.. Kepada pemenang-pemenang, bolehla e-mailkan alamat anda ke aja_fighty@yahoo.com, kalau boleh tinggalkan jejak di shoutmix selepas sent e-mail, maklumla banyak sangat e-mail masuk takut tak perasan plak,hi3...


Tahniah lagi sekali, Wassalam

16 comments:

Cik Aish said...

gadis melayu? atia ea..hehe..congrat pd winners.. aish punya tkdeke? ;p

gadis melayu said...

terima kasih pilih atia sebagai pemenang..^_^
atia dah email alamat dan detail semua melalui atia_bravo90@yahoo.com..

Nurnajwa said...

Wahwah, untung la diorg ni ;D

Muhammad Burn said...

hdiah cik aja pun lum hntr lg. adeh. tkpe mgu ni jgk sy usahakan...

♥ AMOYELLA said...

wwaaaaaaaaaaaaaaa....amoy menang! terima kasih hakim dan juri~!

Ct Aja said...

@Cik Aish

aish py len kali lak...hi3

Ct Aja said...

@gadis melayu

sy da dpt da, trime kasih bg bgkerjasama..Tahniah...

Ct Aja said...

@Nurnajwa

haip haip, study study...hi3

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

hi3..mekasih en burn, xpe lambat janji selamat..hi3

Ct Aja said...

@♥ AMOYELLA

sama2.. mekasih bg krjasama, tahniah...

NeNeK sAyHa said...

hahahahahahahahahahahahahaha :):):)
taks angke plak :) name nenek tersenarai...hahahahahahahahahahhahaaha :):):) even saguhati,tp syioookkkk!!!! thanx so much cucu cayang :):):)
nnt nenek pm k :) sayha_nasir@yahoo.com :)

BudaKamponGugup said...

tahniah kat aja n da geng sebab berjaya menyelesaikan contest nie...sorry aa tak dapat nak join...insyaallah nanti kalau ada lagi aa join...bydaway...TAHNIAH sekali lagi...good job beb...

Papa Mifz said...

cute2 hadiah nye..:)

Ct Aja said...

@NeNeK sAyHa

hi3, tahniah nenek sayha..

Ct Aja said...

@BudaKamponGugup

alhamdulillah...thanx a'a..

Ct Aja said...

@Papa Mifz

hi3, hadiah org pompuan ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...