Awak ingat awak comel sangat???


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Petang tadi kuar pi jusco dengan housemate, beli barang-barang dapur. So macam biasa la, dah nak beli banyak barang kenala amik trolley kan... tengah seronok tolak trolley ni, ade la sorang perempuan ni tolak trolley gak nak kuar lorong dan hampir accident dengan saya, tapi sempat break.. saya ni punyala tengah mood baek berhenti bagi dia kuar dulu sambil menguntum senyuman gitu... nak tau apa yang saya dapat? dia menjeling berpusing 360˚ matanya sambil memalingkan mukanya ke tepi... wahhhh hampeh perempuan ni., kalau tak nak senyum pun tak yah lah menjeling camtu... ermmm tak faham betul la manusia zaman sekarang, nak senyum pun susah ke...adeiiii.....



"Senyum Tak Perlu Kata Apa-Apa"

17 comments:

dill said...

saye rase die juling la, aja :)

dill.

KERTAS A4 BLOG said...

Hoho... Takpe Ct, at least Ct berjiwa murni... Senyum tu kan sedekah hehehhe... 1000 manusia 1000 ragam :p

Muhammad Burn said...

tkpe. nt ada la org lain jeling dia balik. life ni berpusing. karma.

fawzeah zea said...

dia ingt,diri dia cntik lar tue bila jeling org mcm tue..

Key Yun said...

sy pun pena kene mcm tu. tapi malas nk peduli, mybe die moody or die memang rude.

jemput dtg blog. salam :p

Ct Aja said...

@dill
ha3, mungkin kot...

Ct Aja said...

@KERTAS A4 BLOG

hu3, nit baik saya di salah ertikan kot...

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

erm mungkin dia tgh gaduh dgn bf dia kot...hi3

Ct Aja said...

@fawzeah zea

hi3 tula pasal, ermmm ade masalah kot..

Ct Aja said...

@Key Yun

hu3, mungkin kot, mekasih singgah...

Adzriel @ Liza AB said...

laaa. awat yg sombong sgt tu.. period kot.

Mohamadazhan.com said...

sombong tu...ada emas dalam mulut takut nampak gigi emas.hehe

nurdiana said...

hehe..biasalah tu..ada masalah peribadi kut...
kalau ada kelapangan,,singgah2 la ke blog ini..:p..peace yoo..

http://ohkaspersky.blogspot.com/

Ct Aja said...

@Adzriel @ Liza AB


ki3...musim die kot...

Ct Aja said...

@Mohamadazhan.com


boleh jadi gak...hi3.. takut kene rompak..

Ct Aja said...

@nurdiana

ntah la diana... oke sy dtg folo...

Nurnajwa said...

Rmai btol org mcm ni --'

Kte pon frust jek org jeling2 ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...