Da Best Memory Contest


Perhatian!!entry ini akan melekat di sini sehingga 8 Julai 2011..untuk membaca entry tarbaru sila scroll ke bawah OK..

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia

Setelah berkongsi pendapat maka kami akhirnya bersepakat untuk mengadakan satu contest iaitu

"Da Best Memory Contest"

Contest ini bertujuan untuk berkongsi pengalaman masing-masing, samada sewaktu perkahwinan ke, convocation ke, hari jadi ke, melancong ke, ape-ape aje , janji da best memory dalam hidup anda.

Syarat-syarat contest:

1. Macam biasa mestilah follow kepada blog kami bertiga iaitu zie, ctaja, shiema untuk mengetahui perkembangan terkini


2. Letakkan banner contest ini dalam entry yang bertajuk "Da Best Memory Contest" dan linkkan pada salah satu dari blog kami

3. Letakkan 1 Gambar pilihan anda untuk contest ini, pastu cerita la serba sikit pasal gambar tu kan.


4. Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tau bahawa mereka telah di tag k.

5. Last sekali dah siap jangan lupa tinggalkan link entry penyertaan anda pada bahagian comment salah satu dari blog kami


Haa senang sajakan, contest ini akan berakhir pada 8 Julai 2011, sekiranya penyertaan hasil tambah kurang dari 10 penyertaan, maka secara automatiknya contest ini akan terbatal.

Hadiah-hadiahnya ialah

*

*

*

*

Opssss, surprise... nanti kami bagitau kemudian ok..

So jom sama-sama meriahkan lagi contest ini!!!

Antara blog yang aja nak tag:

Miss Dill

Nur Najwa

Aishah Aina

24 comments:

fawzeah zea said...

nk join..hehehe ;D

dill said...

time kasih. kalau sempat nanti dill join ye :)

dill.

Aisyah Aina said...

thanks tag...kalau ada masa nanti join :D

BudaKamponGugup said...

ok beb..Insyallah nnti i join..skrg tgh bz skit..ade kursus...dah tenang nanti aa join..ok..

Twilleries said...

http://twilleries.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html joining!!

syafiqah @ syasya said...

dear, saya join ok ? :D
http://syafiqahhumairah.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

tehaa said...

join !
http://tehaalarh.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

cik ziqa said...

holaa cik ct aja !

cik ziqa nak join :)

http://cikziqa05.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

liyanadazlan said...

http://fatinrecipe.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

Ihsan Arifin said...

wah macam best~

ibnubaba_04 said...

de mase aku join

fawzeah zea said...

salam kat aja...
zea j0in..

http://fawzeah-zea.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

Andrik McVean said...

hi i have followed your blog and i hope you can follow me back

wunny said...

join contest!!! :):)


http://wunnydairyforest-wunny.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

Muhammad Burn said...

wah, lama tak jalan sini. blog dah bertambah maju. pandai ek buat header...

Azmira Yusof said...

assalamulaikum

mira da join n follow

http://azmiraazmira.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

**::CIKNUURUL::** said...

weee,bestnyer ade cntest,.nk try la nnti,.hehe,.

pRiNCe said...

thnx tau jemput..prince x tau la sempt x nk join sbb prince sibuk update contest prince...:)

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

*Syunathegadis* said...

haii..dah join! hehe:)
http://syunathegadis.blogspot.com/2011/06/da-best-memory-contest.html

~sHy~ said...

Assalamualaikum,,,Shy dah join dah contest kamu bertiga nie...

sila check di sini ye...:)
Da Best Memory Contest

Cacao Organic Fairtrade said...

Semoga sukses, salam kenal.

.: Mr Aril :. said...

hehe..ramai juga ea blogger2 yg join kontest..stkt ni x brminat lg..hehe..bnyk lg bnda nk kna wat..anyway gudluck!:)

sifu im said...

hadiahnya gula-gula sebijik ke??haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...