Dua Persoalan

Salam 1 Malaysia


Tertulisnya entry ini sekadar untuk meluahkan perasaan... ehh tapi rasanya semua pun tulis untuk luah perasaan kan..hi3... adehh sebenarnya penat sangat hari ni... penat layan kerenah student yang tak tau duduk diam, dah cakap library tak boleh bising, tapi bising jugak... tak larat la rasa hari-hari nak marah, marah pun 10 minit jerk diam pastu bising balik.....Agak-agaknya kenapa la diorang ni degil sangat..


PERSOALANNYA

a) Adakah saya tak cukup garang? @

b) Adakah sebab saya tak leh nak angkat satu kening macam Ziana Zain @

c) Adakah sebab pakaian saya tak cukup Rock @

d) Adakah sebab saya tak cukup tinggi



DAN APAKAH PENYELESAIANNYA

a) Bagi diorang makan racun tikus? @

b) Sembur diorang dengan gas pemedih mata @

c) Baling mercun atas meja sapa2 yang bising @

d) Pi tarik telinga sorang-sorang...


Ahhhh bahagianya kalau boleh buat keempat-empat..... kikikikikiki

16 comments:

Muhammad Burn said...

jaga budak skolah ke, budak dah tak skolah?

kemboja said...

lempang je laju2.. hehe

Aisyah Aina said...

kejam betul yang empat2 tu :D

Ct Aja said...

@Muhammad Burn
budak da tak sekolah, bdk IPT...hi3

Ct Aja said...

@kemboja

2 la kadang2 rase gak nak wat cm2..hi3

Ct Aja said...

@Aisyah Aina

hi3.... haa baru senyap diorang ni..

Muhammad Burn said...

bdk ipt, xdpt nk nolong. cuba brkwn dgn dorg. msti dorg xkn susahkan...

BudaKamponGugup said...

u nie kecik kot..tu yg macam tak hirau je kalau u marah..hohoho..kalau nak handle benda nie..cuba aja pikir dulu kalau time2 kita di zaman IPT then ada sorang kakak librarian yang comel marah apa kita akan buat? dan apa yang akak librarian tu boleh buat utk buatkan kita diam..tambah2 kalau kita tu nakal mcm aa nie..hehehehe...

Ct Aja said...

@Muhammad Burn

ermm mslh diorang ni kalau buat baik lagi naik kepala, contohnya dah terang2 xleh bawak masuk air dalam library, bila ditegur dia jawab "kitakan kawan"...aissshhhh peraturan ttp peraturan..

Ct Aja said...

@BudaKamponGugup

buat ape erkk a'a, lupala.. sbb rasenye skali tegur da tau diam kot, hu3....

Nurnajwa said...

Hahahaha, buat semua XD Biar diorg rasa.

Ct Aja said...

@Nurnajwa

HI3... tau xpe..

Papa Mifz said...

cara penyelesaian agak ganas la...sian student tuh...haha

deeya said...

nak join !! pastu kalau kantoi kite masok lokap same2 eh kakak .. hahakz !

Ct Aja said...

@Papa Mifz

hahahhaa..padan muke diorang...

Ct Aja said...

@deeya

hahahhaaaa... bole2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...