Giveaway Purse Polo by Darkbatman

Assalamualaikum..

Memandangkan hari ni seronok bercuti dan rase agak terluang, so aku mengambil peluang ini untuk join satu contest

---------->>>>>>Giveaway Purse Polo by Darkbatman<<<<<<<----------



Thanx zie sebab tag yerk..


Syarat-syaratnye senang
ajerk, sape-sape yang rase terluang hari ni@esok@lusa (Janji sebelum tarikh tutup: 9 April 2011) bolehla join contest ni bersama-sama sebab hadian nye best iaitu:



nak tahu lebih lanjut terjah la ke blog
---------->>> DARKBATMAN <<<-----------



Blogger yang bertuah hari ni
-->> Anis <<;--
-->> Yana <<--
-->> Fieyzan <<--


5 comments:

Fadzli Amir said...

Hehehhe...dah le best bercuti..leh masuk contest lagi....semoga berjaya..!!!

Ct Aja said...

@Fadzli Amir

hehhehee..mekasih ye...

anis said...

sorry tak dpt nk join contest ni . dah tamat kann contest ni . kite tak online pun last week .

Ct Aja said...

@anis
xpe... mekasih coz bg response yerk...

anis said...

same kasih .
heheee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...