Geng Zaman Sekolah


Salam Satu Malaysia


Cepat betul masa berlalu yerk...Oleh kerana hari cuti dan fikiran pon banyak melayang serta teringatkan geng-geng sekolah dulu, So hari ni nak menulis tentang
kawan-kawan sekolah dulu. Tujuannye, ade gak tatapan kenangan tersimpan di sini kan.. Ni dier Profil 6 GENG ZAMAN SEKOLAH...

(Terlebih dahulu sori ye kawan2 curi gambar tanpa kebenaran...hihii)


1. Pini... Beliau dulu belajar di UTHM dan sekarang bekerja di sebuah syarikat di KL sebagai Assoc Software Engineer. Beliau sudah mendirikan rumahtangga pada March yang lalu.





2. Penny.. Beliau dulu belajar di UPM dalam bidang Psychology,dan sekarang bekerja di sebuah sekolah di Kedah. Beliau sudah pun mendirikan rumahtangga selama lebih 2 tahun.




3. Dini... Beliau belajar di UiTM, dalam bidang sciences chemical, dan sekarang sedang menyambung pelajaran ke peringkat Master... Insyallah bulan 5 nanti beliau selamat mendirikan rumahtangga.






4. Uyu... Beliau dulu pun belajar di UiTM, dalam jurusan architecture, dan sekarang sedang menyambung pelajaran ke peringkat Master sambil bekerja di sebuah syarikat di KL.




5. Ja... Beliau dulu pon belajar di UiTM dalam jurusan Civil Engineering, dan sekarang sedang bekerja sebagai engineer di sebuah syarikat di Kuantan..



6. AJa...ha yang ni saye la..hehe...izinkan saye perkenalkan diri...saye dulu pon pelajar UiTM, ambil jurusan Library management dan sekarang bekerja sebagai Librarian di sebuah IPTS di KL..



Haa Gambar-gambar di bawah ni adalah antara gambar kenangan kami bersama...Gambar-gambar tersebut diambil di lain waktu dan tempat... Moga kamu semua sentiasa dimurahkan rezeki, bahagia selalu dan terhindar dari segala bencana walaupun di mana kamu semua berada...amin












~SEKIAN~





16 comments:

Miss Dill said...

alamak~

rindu zaman belajar dulu~

Miss Dill^^

finie && eddie said...

rindunyeee nk kembali...dulu kite mesti kena dgn ustaz ramli kan...3 serangkai..hihihihi.....

Ct Aja said...

@Miss Dill

hihi... sbb akhir2 ni sdg tension dgn keje, so lg baik sy ingat waktu bljar..hihihihi

Ct Aja said...

@Finie

2 la...hihihi, kenangan cnta monyet pon best,,he3

Miss Shikio said...

wahhh! teringat kat zaman skolah walaupon baru setahun lebih ja tinggalkan

rindu kat kawan2 yg skarang blaja kat tempat lain2

hehehe~

Ct Aja said...

@Miss Shikio

Kene wat reunion 2...hihihi

Fadzli Amir said...

Wah..hebat2 semuanya....bagus2.....hehehhe
kalau boleh berhubung macam ni memang best..!!!

Ct Aja said...

@Fadzli Amir

Alhamdulillah setakat murah rezeki semua...

nik rosmawati said...

alahai..rindunya zaman U dulu bila baca entry ni.geng akak kat U pun dah ramai yg kawen.semua keje bagus :)

sayanakhiburan said...

best kan kalau dapat berkumpul balik ngn membe2 lama kita macam dulu... huhuhu...

ira said...

ouh...rindu kwn2 kat mtrik dulu...
huhu

Ct Aja said...

@nik rosmawati

alhmdulillah kan akk..seronok tgk semua dgn kerjaya msg2...

Ct Aja said...

@sayanakhiburan

hi3...best2, time bujang ni la nk wat reunion sume, klu da kawen da de ank2 esk2 kan cm ssh lak...

Ct Aja said...

@ira

kene wat reunion 2...hi3

AL-QASSAM said...

Bahagia nya kamu semua.. Saya pun student UiTM.. tahun akhir. tengah cari keja. UiTM terbaik.hehe

Ct Aja said...

@AL-QASSAM

yeke...g.luck k...moga cpt2 pdt kerja yg baik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...