bORim-------->


Di hari ahad yang sunyi, disaat semua sedang bercuti, sementara aku masih di sini sedang bekerja, mengadap buku-buku yang banyak, sebab itula tugas aku as a Librarian... arghhhh sungguh borim...... tak de ape yang menarik dalam entry ini, just wanna say that i'm so boring!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 comments:

Miss Dill said...

arini pun awak keje? sian awak

Miss Dill^^

zie said...

kak aja! cpt undi zie...

Ct Aja said...

@Miss Dill

tula...sedih ni..huhuhu

Ct Aja said...

@zie

Orait zie..akak dtg...

Cik Aish said...

biasala ahad. visitor blog pun menurun. ramai yang kuar kan..hehe..aik ahad pun kerja? err err..takpe takpe..sabar na..

The 7th said...

Hello sana :
jom join contest kami,sebab awk cuma perlukan gambar bertemakan LOVE sahaja.tak perlukan sebarang entri/banner! :)

7 DAYS LEFT!

The 7th Photo Contest

Ct Aja said...

@Cik Aish

Jelesnye pada yg bercuti ahad...hehehhehe, patutla xramai yg update blog rini...

Ct Aja said...

@The 7th

Trima kasih singgah, okeh nti sy join...

Ct Aja said...

@The 7th

Saye tak dpt masuk la blog The 7th, leh bg link tak???

Fadzli Amir said...

Baca buku le best..!!!carik buku ensaiklopedia...sampai malam pun tak sedar..hehhee

Ct Aja said...

@Fadzli Amir

Saye ni name jerk librarian, tapi saye tak suka baca buku...huhuhuhu

Freaky said...

waa ni mesti ulat buku :)

Ct Aja said...

@Freaky

hahahaha, ini bkn ulat bku, tgk la muke2 cuak dgn buku...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...