~DiaM~


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Mood: Sedih

Tak taula kenapa sejak akhir-akhir ni rasa cepat sangat kecik hati dengan orang…Rasa sedih je manjang…. Dan sekarang ni tengah mengawal perasaan, tak nak gaduh-gaduh…pekak kan telinga..banyakkan bersabar… Kadang-Kadang Diam tu penawar paling bagus untuk mengawal perasaan....Kurangkan bercakap benda yang tak penting...




35 comments:

Cik Nur said...

sabar byk2 ye..cik nur pun kadang2 mcm tu juga..

diam tu lbih baik sebenarnya..:)

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

hurmm~~ Senyum tu lebih baik :)

anif abdullah| AA said...

kena control kemarahan itu..

nuha said...

smile..:)

wunny said...

keep smiling:)

Tukang Karut said...

apa nak kata, sabar je la...

asfira aminuddin said...

berul betul. kadang2 diam tu lagi bagus. babe, tengah piod kot. tuh yg modd bercelaru ke. chill okay! ;)

teha said...

sabar sis :)

aimi said...

sabar ye kak... setiap kesababran ade kemanisan nye =)

~SaL IjOu~ said...

ada waktu2nya diam itu lebih baik~
byk bersabar ye Aja~ =)

fazrulnoor said...

senyum..x perlu kata apa2 senyum :)

ikatankasihku said...

yup, bercakap bila perlu utk situasi begini ..cool k dik :)

eyqa amin said...

chill ea :))

bloghok said...

rilex2.....seminggu je kot penyakit tu..hahahahaha

cinta siswi said...

sabar! diam tu lebih bgus dr bercakap bnda sia2.. >.<

zati embong said...

sng je aja,kalau org 2 ada sekeliling kita,pkai je headphone.try abaikan.

ILA HonEyBuNNy said...

napa eh...sabar2...

sabar itu indah..

andai diam lbh baik..berdiamlah dri...;)

Scya Lollita said...

hari perempuan kan :)
sabar kak , tu peringatan untuk kita :)

emy zulaiha said...

sabar bnyk2 tau.. perempuan mmg kdg2 mcm tue kot kan. emy pon kdg2 sedar ade rase mcm tue :)

nik rosmawati said...

sama jea kita.rasa mcm kecik hati jea dengan org2 opis.apa2 semua kita jea kena buat.selagi mampu nik sabar jea la :)

zulhilmi tempoyak said...

could u pls shut up..

opsss... sentap hati mak nak..;p

eyqa amin said...

me pown ngah off mo0d skunk nie ~,~

Lea Isnawi said...

betul tu
kdg2 diam lagi baik

Juliet_iRa~" said...

btol2..ada ms lebih baik diam dr bercakap sbb nt mcm2 bnda y tak sepatutnya terkeluar kan..

sbr byk2 k..

mgkin mood swing skg ni..

semutsengal said...

rihanna cakap "shut up and drive"


HAHAHAHAHHAHA

msredcheesecake said...

Byk cakap nanti lagi sakit ati.... Baik diam je....

delarocha said...

datang bulan kot

Papa Mifz said...

setuju...at certain point berdiam diri itu lebih baik...

dill said...

tak yah cakap banyak, aja. abaikan bunyi2 pelik kat sekeliling tu

dill.

Abg Stalker said...

istighfar byk2.. :) Allah sdg menguji kesabaran awk.

epaa chenta said...

berdiam diri itu lebeh baek. dan kadang2 bahaya jugak. sbb skali keluar. adehhh pedihhhh

syahirooAhmad said...

yes... dalam keadaa gini, diam itu lebih elok! :)

Tea said...

Mudah2an pembawakan budak.. amin..

semutsengal said...

waaa,

ptutlah sedih je, dah berisi yea ?

Ihsan Arifin said...

kak long kuat.
kak long gagah.
kak long hebat.
tabah lah wahai hati.
chill :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...