Alhamdulillah-Lulus~


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Wah dah lama tak update…Sebelum ni saya ada post entry berkenaan dengan Skim Amanah Rakyat (SARA)… Just nak kongsi berita gembira, yang permohonan saya dah diluluskan..alhamdulillah… Pada yang dah mintak tu, semoga Berjaya, yang belum mohon cepat-cepat mohon ye….Emm yang belum kahwin cepat-cepat kahwin..hihihihhi




15 comments:

laskar pelangi said...

wah!tahniah awkkkk:))

semutsengal said...

waaaa,

untung. dividen besar ni.!

Cik Bambam said...

nak kawen ntah bila.. so marilah yg bujang2 menabung seposen dua hari2.. heheheheh

Cik Nur said...

Wah..tahniah..! Cik Nur xlepas kot..ingt nk wat atas nma adik..hihih

Gen2Merah said...

tahniah,... bestnya si pengantin baru.. ehehe

H.J said...

banyak la duit dia pasni..haha

cinta siswi said...

untungla..hikhik.. jom belanja siswi..heee

ikatankasihku said...

wah, rezeki pengantin baru :)

Nyue said...

Tahniah la akak kita terr...
dpt nty jgn lupe bkongsi yea...he3
mne tahu dgn skim bleh buka kedai n duk dekat dhn suami..

=))

★ aIsyaH ★ said...

wah..untungla .. tahniah..:)

J.Syazwana said...

belum kawen.
nak kawen
hahahahha

dhiera said...

untung ye~

Papa Mifz said...

tahniah yer dik...:) rezeki tuh...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

bleh mohon lagi ke..aku lupa la isi borang..dapat duit cash ke camne ek?tak berapa nak jelas sebenarnya pasal bende ni lagi..haihh

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa..ni ke skim y org bujang xleh apply tu ek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...