Soalan dari Msredcheesecake


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Emm tak tau la dah kira lambat ke idak, biasala makin berumur makin pelupa..hihihihi, sorry ye msredcheesecake lupa lak pasal soalan ni…


1.        Perkataan atau ayat yang sering anda gunakan?
-         Lapar


2.       Anda jenis left brain atau right brain?
-Tengah-tengah kot..hihiihii


3.       Adakah anda seorang yang setia?
-         Owhhhhhhhhhhhh semestinya YA  jawapan mesti bagus sebab  takut ade “pemeriksa” sejati..hihihi 


4.       Describe yourself in 3 words?
-         Adeh soalan ni paling lama fikir, tak faham dengan diri sendiri,hihihiii … sempoi, sempoi & sempoi…


5.       Coffee? Tea? Or Milo? Which one is you?
-Milo!!! Sehari tak jumpa milo, rasa tak sempurna hidup..ihihihih


6.       Apa perkara paling buruk sekiranya pasangan anda lakukan yang boleh buatkan anda terus tinggalkan dia?
-tidur dengan perempuan lain…sori kalau terlalu jujur..


7.       What is your worst nightmare?
- bila mimpi tiba-tiba semua gigi tercabut jatuh ke tanah


8.       Sehari berapa kali anda gosok gigi?
-err tak tentu…. Yang pasti setiap kali nak mandi@keluar..


9.       Adakah anda addicted to something? Apa dia?
Ye…biskut chocolate teddy bear.. kalau tak makan pun dia mesti kena ada kat atas rak..



10.   Movie yang paling tak best?
-ada 1 movie ni memang giler-giler boring, cerita om putih, tapi serius lupa tajuk dia sebab tengok 3 tahun lepas..hihihi


     11. If you decide to join this tagging game, why?
            - sebab rasa seronok dan demi menghargai seorang kawan yang sudi tag saya….



Soalan saya:
     1.        Apa nama panggilan di kampung?
     2.       Kenapa anda suka berblogging?
     3.       Anda rasa hidung anda mancung ke kempis ke kembang?
     4.       Bila kali terakhir anda korek hidung?
     5.       Artis Hindustan yang diminati
     6.       Ibu dan ayah, mana satu anda sayang lebih?
     7.       Binatang yang paling anda takut. Kenapa?
    8.       Bila kawan ajak shopping, GF/BF ajak tengok wayang dalam masa yang sama mana satu anda pilih?
     9.       Anda tidur di dalam bilik yang gelap atau cerah? Kenapa?
    10.   Bila anda membeli sebentuk cincin, tangan mana yang anda pakai, kiri @ kanan.
     11.      Bagaimana kedudukan kepala anda sewaktu sedang berjalan, samada;-
a)     tunduk ke bawah,
b)      pandang straight ke depan
c)      dongak ke atas
d)      jalan mengundur.




Mangsa saya:


Syarat tag game ini adalah...





1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.






32 comments:

msredcheesecake said...

tengs yea melayan tag msred...hheee.. kalau pasangan tidur ngan pompuan lain... eee takut kalau jadi kan?

aimi said...

akk mkaseh tag aimi... tp aimi xphm lh kak peraturan dye 2 =(

dill said...

insyaallah, kalau senang nanti dill buat ye :)

dill.

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Wahh~~ terbongkar 11 rahsia tentang diri Aja :P , ~~ tgk laa , kalo saya sng saya jawab laa~~ :P , tpi x hri ni ~~ :P

Totie@Tomy said...

milo jarang minum..tp soya..hari2 minum.hehe

Tea said...

Darlinggg.. Tak boleh.. Tak boleh... Aku dah serik jawab soklan.. Tau sama jer jawapan nanti... Harharhar

Tapi aku bahagia kamu tag aku... Bahagiaa... Ohh tengkiu

semutsengal said...

untunglah ada orang tag.


HAHAHAHAHHAH

fazrulnoor said...

msred xnk pun tag aku:(

Tukang Karut said...

hohoho... selamat aku tak kena...

syahirooAhmad said...

biskut chocolate teddy bear?? yang zaman kecil2 dulu tu kene?


wowo wo. saya terkena~ yehaa~~~ terharu~~ hahhahaha

Daddylicious said...

setuju dgn jawapan no 6 tu...hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wakakkakak...

jom guna otak tengah,...ehheh

wahhh...peminat miloo neh...;-)

bloghok said...

aiyoyo ama apa...aku baru tkena tag yang ni ari tu..haha

hafrawiey ozakawa said...

baguih....like33..


p/s:done follow here.follow back akak cntik

Ct Aja said...

@msredcheesecake

hihihi...takut wooooo kak..

Ct Aja said...

@aimi

peraturan dia senang je aimi, jawab 11 soklan akak, pastu aimi buat 11 soalan tag kat 11 orang..hiihih

Ct Aja said...

@dill

orait Dill..

Ct Aja said...

@ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ

hihihi...okay, selamat mencuba...

Ct Aja said...

@Totie@Tomy

wah org kata minum soya kulit cantik...hihiih

Ct Aja said...

@Tea

hahahhahaha, xpe tak paksa pon...wekkkkkkk....

Ct Aja said...

@semutsengal

aiii bunyi cam merajuk joooo...kiikikii

Ct Aja said...

@fazrulnoor

sebab msred syg sy lebih...huhuhu

Ct Aja said...

@Tukang Karut

alaa tau TK baru lepas jawab jooooo...

Ct Aja said...

@syahirooAhmad

haip zaman keck ke bsar sama jek...huuhhu

Ct Aja said...

@Daddylicious

mintak jauhhhhhhhhh kan...hihihi

Ct Aja said...

@ILA HonEyBuNNy

mesti...milo minuman No 1...hihiih

Ct Aja said...

@bloghok


hahahhahahaa..... abes ar....

budak penjara said...

oh klu tido nngn pompuan len x leh la??haha

tq tag..hehe

El-Janna said...

untungla.. ade org tag:(

dhiera said...

musim kena tag tak habis lagi~

aimie amalina said...

hehehehe
antu milooo la ni
cekelat milo suke x?
cekelat milo buatan sendiri
hehehehe

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

hehehee saya dah terjawab soalan ni :P

http://bhaihaqi.blogspot.com/2011/11/menjawab-soalan-nurkilan-aja.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...