Jangan Pandang Camera

Salam

Kalau sebelum ni tak pernah-pernah join contest

hari ni rasa cam nak join plak...


Haaaa ni dier contest nye..

Jom join sama-sama

Syarat-Syarat :


1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.



Haaa ini dier picture saya..





...Jom Jom....


~Mila~

~MissSunshine~

~Emma~



2 comments:

annenyss said...

gudluck :)

Ct Aja said...

thanz... saje je suke2 2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...