Aku Bahagia..



Memandangkan hari ni cuti dan banyak masa terluang maka aku mengambil kesempatan ini untuk mengarang blog ini.... Ermmmm macam nila kalau cuti tak sama dengan orang, nak berjalan pon tak de teman, maklumla bila orang lain bekerja kita cuti, bila orang lain cuti kita kerja plak....Berbalik pada tajuk di atas... setelah puas berehat hari ni, tiba-tiba terasa dan terfikir.... bahagia ke aku sekarang??? YAAA..... Alhamdulillah aku bahagia dengan ape yg aku ade sekarang.... tak lebih dan tak kurang....

Aku bahagia mempunyai ma dan abah yang selalu memberi sokongan.. teringat plak setiap kali balik ma selalu pesan "kalau tak de duit bagitau...mintak".. wah, aku ni bukan student lagi la, aku ni seorang wanita yang dah bekerjaya, walau sengkek macam mane pon aku kat sini, aku takkan mintak duit dengan ma abah, MALU....heeeeeee.... tapi mungkin.... satu hari nanti bila keadaan da betul-betul mendesak, tapi setakat ni alhamdulillah, masih boleh dikawal. TERIMA KASIH AYAHANDA & BONDA...

Aku bahagia dikelilingi kawan-kawan yang banyak hiburkan aku... Yela macam dalam entry Muhasabah Diri yang aku post sebelum ni, tak semua pun sempurnakan...termasukla aku sendiri.... tapi yang aku tau aku happy dikelilingi kawan-kawan yang selalu buat aku gelak.... TERIMA KASIH KAWAN...


Aku bahagia disamping tunang yang selalu ambik berat tentang aku, walaupun kami berjauhan... Hidup ini rase terisi dengan kehadiran beliau.... Cukup sekadar borak di telefon... percakapannye selalu buat aku gelak...hahahhaaaaa...Harap ianya berterusan sampai bila-bila..... TERIMA KASIH EN TUNANG...

Aku bahagia dengan kerjaya aku sekarang.... Walaupun aku bukan seorang professor, bukan jugak seorang doctor, tapi aku bersyukur sangat, ade gak company yang nak amek aku bekerjakan...hehehehehee... maklumlan fresh graduate, tak de pape pengalaman.... Alhamdulillah sekarang kontrak dah habes, daa di serap tetap pun.... Aku happy dengan setiap sumbangan tenaga dan perubahan yang dapat aku buat kat library tu... TERIMA KASIH EN MANAGER...

Yang Paling Penting Sekali TERIMA KASIH YA ALLAH kerna memberikan KEBAHAGIAN ini.... kate orang ALLAH sentiasa menguji, hari ni bahagia tak semestinya esok lusa bahagia... Tapi aku tetap bersyukur kerna diberi kesempatan untuk merasa BAHAGIA...

Takde pape yang menarik, hanya ingin berkongsi kebahagiaan ini bersama... TERIMA KASIH kepada yang sudi membaca....

2 comments:

Muhammad Burn said...

Saya turut sama tumpang bahagia. Terfikir selepas baca, bahagiakah saya??? Hmm...

Ct Aja said...

Terima kasih en Burn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...