Giveaway Pertama & Peluang Join Bloglist Muhammad Burn

Setelah ianya datang menjemput, so malam ni rase nak join lagi satu contest...haaa ini dier contestnyer

@
@
@

@

Contest 2 Dalam 1


Caranye senang ajek cuma perlu komen di blog
*Syurga itu indah* + *A geekz life*...Blogger yang meninggalkan paling banyak komen di 2 blog ini secara automatik mendapat tempat pertama.

Syarat-syaratnyer:

1. Warganegara Malaysia – 1 Malaysia.

2. Follow Blog Syurga Itu Indah & Blog A Geekz Life - tak nak follow pun takpe, tp susah la nak tau update terkini daripada mereka.

3. Buat satu entry anda join contest ni dengan tajuk “
Kontest Dua Dalam Satu” - letakkan link entry tersebut di bahagian komen sticky post beliau.


4. Macam Biasa, copy banner (gambar), letak diatas entry dan letakkan juga link ke blog beliau.


5. Tag sekurang-kurangnya dua orang blogger yang aktif - pastikan mereka tahu mereka telah di tag.


Maklumat lanjut sila tekan *Contest Dua dalam Satu*
Haa senang jekan..


2 orang yang nak tag:

*zie*

&
*akmal*

Selamat mencuba


8 comments:

Adzriel AB said...

akak pun ada join ni.. good luck utk kita. he..he..

Ct Aja said...

Good Luck...heheheheee

Muhammad Burn said...

terima kasih sbb sudi jugak join yer. hargai sgt2... :)

Ct Aja said...

samer2 en burn.....

madmal said...

alamak.. kena tag.. hohoho

Ct Aja said...

Jom join....heheheheehe

Almade Nespesor said...

gud luck aja! =]

geekz36 said...

jom join ramai2. hadiah dah diupdate dan lebih mengancam. =)

p/s: jom reramai
JOIN CONTEST KAT SINI
.
CUMA KOMEN DAN MENANG!
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...