Panggilan Misteri

Salam Satu Malaysia

Di satu petang yang sunyi, tiba-tiba jerk dapat panggilan misteri...ishh panggilan ke, bukan panggilan la kira message misteri dari seseorang... dalam message tersebut berbunyi:

"Akak, saya tengah bosan ni, meh saya edit blog akak"

hi3...orang kate rezeki jangan ditolak, ape lagi, terus bagi password... haa tengok ade perubahan kan, nak harap buat sendiri, tak dela kreatif sangat...

Terima kasih yang tak terhingga buat adekku Zie kerana sudi mengubah blog ku yang banyak kekurangan ini...hi3...

6 comments:

dill said...

aja! comel sangat! warna-warni!

:)

zie said...

akak!! panggilan misteri akak kata..huaaaa...malu i..

BudaKamponGugup said...

wah..bagus la kalau macam tu..adik yang bagi massage misteri tu xmo bagi massage misteri kat akak pulak ke? hehehehehehe..

Ct Aja said...

@dill

hi3...mekasih...cewah mcm bt sndiri jerk..hi3

Ct Aja said...

@zie

hi3...ala main2 jerk...jgn mrh...hi3

Ct Aja said...

@BudaKamponGugup

ha adek misteri, ade pertanyaan 2...hi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...