SUSUNAN SIJIL TEMUDUGA SPA


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MSIA

Alhandulillah baru lepas temuduga SPA GRED 41 jan 2018, dapat tak dapat tawakal jola, atleast ada pengalaman masuk temuduga SPA nikan.... Yang dah dapat interview tu pasti pening kan cara susunan sijil, sebab saya pun pening sebelum masuk temuduga...

Ok saya kongsikan cara susun sijil2...


Susunan sijil2  
1. Kad Pengenalan 
2. Surat beranak 
3. Result Spm 
4. Scroll diploma (jika ada) 
5. Transkrip Diploma (jika ada) 
6. Scroll Ijazah 
7. Transkrip Ijazah 
8. Sijil2 ( sijil2 yang bahagian belakang tak kisah nak susun macam mana pun spm ke ijazah ke ijazah ke spm ke janji NO 1 hingga NO 7 tu susun di depan) 

Harap dapat membantu kalian, Good Luck pada yang dapat temuduga.

3 comments:

linderli tari said...

keren banget dan jangan lupa bergabung di AGENS128 di tunggu yah ^^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Jaja Vitamin.Merah said...

Bertahun juga dah saya tak pergi temuduga SPA ni. Tahun sebelum ni ada la pergi since memang cari kerja pun, tapi sejak2 berbisnes ni dah tak pergi la dah..hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...