SUSUNAN SIJIL TEMUDUGA SPA


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MSIA

Alhandulillah baru lepas temuduga SPA GRED 41 jan 2018, dapat tak dapat tawakal jola, atleast ada pengalaman masuk temuduga SPA nikan.... Yang dah dapat interview tu pasti pening kan cara susunan sijil, sebab saya pun pening sebelum masuk temuduga...

Ok saya kongsikan cara susun sijil2...


Susunan sijil2  
1. Kad Pengenalan 
2. Surat beranak 
3. Result Spm 
4. Scroll diploma (jika ada) 
5. Transkrip Diploma (jika ada) 
6. Scroll Ijazah 
7. Transkrip Ijazah 
8. Sijil2 ( sijil2 yang bahagian belakang tak kisah nak susun macam mana pun spm ke ijazah ke ijazah ke spm ke janji NO 1 hingga NO 7 tu susun di depan) 

Harap dapat membantu kalian, Good Luck pada yang dapat temuduga.

6 comments:

linderli tari said...

keren banget dan jangan lupa bergabung di AGENS128 di tunggu yah ^^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Jaja Vitamin.Merah said...

Bertahun juga dah saya tak pergi temuduga SPA ni. Tahun sebelum ni ada la pergi since memang cari kerja pun, tapi sejak2 berbisnes ni dah tak pergi la dah..hehe :)

تاج للخدمات المنزلية said...

شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة مكافحة النمل والصراصير بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالنعيرية

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تاج لتنظيف المنازل بالدمام 0551844053 وتسليك المجارى وتنظيف البيارات وتنظيف المجالس
والكنب وتنظيف المفروشات وكافة الخدمات المنزلية المتعلقة بتنظيف المنزل


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة جلى بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف واجهات زجاج بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام

عبده العمراوى said...



شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة جلى رخام وبلاط بالاحساء

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...