BERMULANYA KISAH ANTARA AKU DAN DIA..

24 APRIL 2010


Pagi ni aku sampai di KB… katenye nak jemput, tula first time kami jumpa… Pd mulanyer agak kekok, segan, biasala mula2 jumpa..hu3..Tp alhamdulillah semuanya berjalan lancar...


Petang tu dier msg ajak aku makan malam.. aku kalu kt KB tak pernah plak nak kuar malam.. sebab takut ma abah pk bukan2 plak, maka aku letakkan syarat, kalau nak ajak kuar malam, kena mintak izin dari org tua… maka jumpala die dgn ma abah malam tu, mintak izin untuk bawak aku keluar makan..


Malam tu dier bwk aku makan kt Restoran Cerana… tempat yg agak romantic gak, sebab restoran tu terapung atas air…lepas makan ktorg terus balik atas amanat ma, jgn blik lambat..


Maka di situla bermula kisah kami… die luahkan rasa selesa bersama aku tp tak dapat luahkan cinta…hahahaha… maka aku jgk yg sambung, “Dengan ini merasmikan kami…”


Aku suruh dier sambung tp tak dpt disambung nyer hahaha, hanya gelak menemani kami waktu2… katenye mau ambik nafas dulu, mau tunjukkn rumah nyer dari luar yg mane satu, mane tau kot2 bile dah tgk tangga rumah dapat semangat.. lalu di tunjuk nyer rumah beliau dari jauh…..


Tp aper yg bt aku ingat sampai skrg, aku ingat kan dier main2.. sampai aje depan rumah…

“Dgn ini bersaksikan tangga rumah, dgn rasminyer kita………….” Hahahaha tak boleh tahan…


Maka tangga itu la menjadi saksi bermulanye kisah cinta antara kami….huhuhuhu

~24 ApRiL 2o1o~


Ya Allah, jika ENGKAU catatkan dia milikku dan tercipta buatku, maka satukanlah hatinya dengan hatiku dan titipkanlah kebahagiaan antara kami agar kemesraan itu abadi...


5 comments:

Kuey-san said...

I pray for your happiness, Aja :)

co0L^^guRL said...

wah2.... Aja, kenal sal x? jatuh cinta lagi erk? hahahha.... :) smoga happy slalu. :)

HuMMingBird said...

kuey-san: thanx za..
sal: ingt2..hu3..thanx....

BudaKamponGugup said...

Aja.... wah ini kisah ngn Encik Tunang ka? wah wah.. 24 April nie tarikh besday aa sekali nih.. so ingt anniversary tu ingt la besday aa sx la ye.. pastu post adiah... hahhahahaha...bydaway.. wish u happy happy always.. Insyaallah..

Ct Aja said...

@BudaKamponGugup

a'ah...hi3... yeke, pasni ingat la nak kene wish kt a'a skali...hi3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...